PETRIK TAMÁS

Csemő képviseletében megnyerte a
2017. évi Nemzeti Vágtát.
A győzelemről és a csemői vágta-eredményekről
ide kattintva olvashat bővebben!

SZELLŐ IMRE

a WBO volt interkontinentális cirkálósúlyú bajnoka
a Csemői Palotás Sportegyesület ökölvívóinak vezetőedzője.
ide kattintva olvashat bővebben!

1997 után, 2018-ban újra első helyen végzett CSEMŐ a "Virágos Magyarország" verseny 1000 fő feletti falu kategóriájában.

Az 1998-ban megszerzett európai bronz díj után 2019-ben EZÜST díjat kaptunk! 
A "Virágos Csemőről" ide kattintva olvashat

Ma 2021. április 23. péntek, Béla napja van. - Holnap György napja lesz.
Dr. Kováts Zoltán Emléksétány
Községháza előtti tér
Templom tér
Virágharang
Dózsa György tér
Községháza
Hét vezér tér

Csemő Község Önkormányzata, 2713 Csemő, Petőfi u. 1. • Tel./Fax: 06-53/392 001 • E-mail: hivatal@csemo.hu

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
TOVÁBBI PROGRAMOK

Shop 2017

TOVÁBB

Gyógyszertárak

A mai
ügyeletes
gyógyszertár:

Kígyó Patika
2700 Cegléd
Reggel u. 2.
Telefonszám: 315-114
Készenl. tel.: 06 20 476 0699

TOVÁBB

Nemzeti Vágta

Csemő sikerei

TOVÁBB

csemoegeszseg.hu

www.csemoegeszseg.hu

Együtt a csemőiek egészségéért, együtt gyermekeink jövőjéért!

TOVÁBB

ASP

önkormányzati alkalmazás központ

TOVÁBB

Csemői Palotás SE

versenysport, tömegsport, szabadidő

TOVÁBB

Csemői adattár

TOVÁBB

Uránia Mozi Cegléd

Ma már nincsenek előadások...
TOVÁBBI ELŐADÁSOK

HÍREK A MEGYEHÁZÁRÓL

12345678910
oldal:1/21 bejegyzés:10/206

Föld Napja - online ismeretterjesztő játék »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. április 22. csütörtök, 08:00
Föld Napja - online ismeretterjesztő játék
A Föld Napja rendezvényei idén az online térre korlátozódnak, de így is felhívhatjuk a figyelmet a környezet- és klímavédelem fontosságára, sőt nap mint nap tehetünk Földünk, környezetünk, lakóhelyünk élhetőbb állapotáért.

A Föld Napja rendezvényei idén az online térre korlátozódnak, de így is felhívhatjuk a figyelmet a környezet- és klímavédelem fontosságára, sőt nap mint nap tehetünk Földünk, környezetünk, lakóhelyünk élhetőbb állapotáért.

A világnap célja, hogy gondolkodásunk középpontjába kerüljön a Föld megóvása. Az idén ez a világnap is más megvilágításba kerül. A természet folyamatosan küldi a vészjelzéseket árvizek, aszályok, extrém időjárási körülmények formájában. A világban jelenleg zajló koronavírus-járvány is megmutatja, hogy figyelnünk és vigyáznunk kell magunkra, egymásra, a Földre és a vízkészletünkre.

A Europe Direct Pest Megyei Európai Információs Pont online ismeretterjesztő játékai a Föld napjához kapcsolódva mutatják be, hogy mire számíthatunk Európában, ha nem cselekszünk most az éghajlatváltozással kapcsolatban, mit tesznek közösen az EU tagállamok és mit jelenthet mindez a következő generációk számára.

A játékok a tájékozató iroda honlapján érhetők el: http://bit.ly/zoldmegallapodas

Befejeződött Zsámbokon a csapadékvíz-gazdálkodási rendszerének fejlesztése »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. április 21. szerda, 09:11
Befejeződött Zsámbokon a csapadékvíz-gazdálkodási rendszerének fejlesztése
Zsámbok Község Önkormányzata a „Temető és környéke csapadékvíz elvezetése” című projekt keretében 130 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült, mely összegből a Temető és annak környezetében lévő, közművekkel, járdával

Zsámbok Község Önkormányzata a „Temető és környéke csapadékvíz elvezetése” című projekt keretében 130 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült, mely összegből a Temető és annak környezetében lévő, közművekkel, járdával és közvilágítással már ellátott belterületi utcák csapadékvíz-gazdálkodási rendszerének fejlesztése valósult meg. A támogatást az önkormányzat 6.845.000 Ft saját forrással egészítette ki.

A fejlesztés részeként az Önkormányzat a Szent Imre utca, Szent István utca, Arany J. utca, Rákóczi F. utca, Széchenyi I. utca és Petőfi S. utca csapadékvíz elvezetésének korszerűsítését valósította meg.

A projekt során a Szent Imre, Szent István, és az Arany J. utcákban a korábbi földárok feliszapolódásának megszüntetésére és azt követően az árok burkolására, míg a Rákóczi F, Széchenyi I. és Petőfi S. utcákban a korábbi, túlzott mértékű szikkasztás miatt, az árkok lejtésének kialakítására és ezt követő burkolására került sor. Elengedhetetlen volt a fölösleges víz levezetése a területről. Ennek eléréséhez a meglévő árkok lejtésének kialakításával és burkolásával biztosíthatóvá vált a közvetlenül nem szikkasztható csapadék elvezetése. Az utcák csapadékvíz befogadója az Arany J. utcában futó, a felújítás eredményeként már burkolt árok, végső befogadó pedig a 3106-os út talp-árkán keresztül az önkormányzati csapadékvíz elvezető rendszere lett.

A projekt keretében kialakított csatornahálózat a településrész esetében várhatóan végérvényesen megoldja a belvíz jelentette problémákat, valamint a csapadékvizek kezelésének javítása a településrésztől távolabb eső területeken is mérsékli a belvizek kialakulásának kockázatát. A probléma rendezése az önkormányzat gazdálkodásában kiadáscsökkentést, a teljes település lakosságra nézve pedig pozitív hatást jelent.

A projekt a „Települések felszíni csapadékvíz-elvezető létesítményeinek fejlesztése, a települési vízgazdálkodás korszerűsítésének támogatása Pest megye területén” című, PM_CSAPVÍZGAZD_2018 kódszámú pályázati kiírás keretében, a Pénzügyminisztérium támogatásával, a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatásból valósult meg. A sikeres közbeszerzési eljárás lefolytatását követően a kivitelezést Bácskai Elemér egyéni vállalkozó végezte el.

A kivitelezés 2021. március 11-én befejeződött.

www.pestmegye.hu

Csapadékcsatorna és csapadékvíz szikkasztótározó épült Biatorbágyon »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. április 19. hétfő, 13:59
Csapadékcsatorna és csapadékvíz szikkasztótározó épült Biatorbágyon
Befejeződött az Ybl Miklós sétány (Juhász Gyula utca - Kinizsi utca) csapadékcsatorna és csapadékvíz szikkasztótározó komplex beruházása Biatorbágyon.

Befejeződött az Ybl Miklós sétány (Juhász Gyula utca - Kinizsi utca) csapadékcsatorna és csapadékvíz szikkasztótározó komplex beruházása Biatorbágyon.

A csapadékvíz fejlesztési munkálatokra 215 millió forint támogatást nyert az önkormányzat a Pénzügyminisztériumtól.

Biatorbágy Város Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a „Települések felszíni csapadékvíz-elvezetés létesítményeinek fejlesztése, a települési vízgazdálkodás korszerűsítésének támogatása Pest megye területén” című kiírásra. Az elnyert 215 millió forintos támogatást az önkormányzat 90 millió forintnyi önrésszel egészítette ki; így ebből a 306 millió forintból valósult meg Biatorbágy városrész csapadékvíz rekonstrukciója.

A projekt keretében a fejlesztéssel érintett városrész Biatorbágy Ybl Miklós sétány (Juhász Gyula utca - Kinizsi utca) csapadékcsatorna és csapadékvíz tározó építése valósult meg.
A projekt megvalósítási területén csapadékcsatorna épült az Ybl Miklós sétányon a Kinizsi utcáig. Csapadékvíz visszatartására tározó építése is elkészült az Ybl Miklós sétány Juhász Gyula utcai kereszteződésén túli területen.

A projekt megvalósítási helyszíne kiemelt szerepet tölt be a település életében kereskedelmi, közigazgatási, egyéb önkormányzati feladatellátási funkciók elérése és a munkába járás szempontjából egyaránt.

A támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból)

wwwpestmegye.hu

Újabb nyolc településen épül bringa- és görpark Pest megyében »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. április 19. hétfő, 12:12
Újabb nyolc településen épül bringa- és görpark Pest megyében
Több mint 1,1 milliárd forintból 39 új bringa- és görpark épül az Aktív Magyarország programban 2022 tavaszáig - közölte az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda.

Több mint 1,1 milliárd forintból 39 új bringa- és görpark épül az Aktív Magyarország programban 2022 tavaszáig - közölte az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda.

A kormánybiztosi iroda a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) bevonásával 2021-ben is Országos bringapark programot hirdetett azzal a céllal, hogy Magyarországon minél nagyobb számban és minél magasabb színvonalon álljon rendelkezésre a sportolni vágyók számára bringa- és görpark.

A kormánybiztosi iroda az 50 százalékos önrész mellett idén 558 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyújt ilyen létesítmények építésére, így 36 új bringapark és 3 görpark épül az országban 1,1 milliárd forintot meghaladó értékben. A hozzájárulási összegeket nem kizárólag a bringaparkok építésére, hanem a közvetlen környezetükben felépülő, felújítandó infrastruktúra fejlesztésére is fordíthatják a jelentkezők. A program lebonyolítója az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ (AÖFK).

Budakeszi bringapark (Fotó: Budakeszi Hírmondó facebook oldala)

A tájékoztatás szerint a támogatásra minden olyan önkormányzat, önkormányzati szerv, nemzetipark-igazgatóság, erdészeti szervezet, sportegyesület, natúrpark, egyházi szervezet, illetve egyéb civil- és gazdasági szervezet jelentkezhetett, amely többek között vállalta, hogy beruházását legkésőbb 2022. március 31-éig megvalósítja. Hozzátették, hogy az Országos bringapark program iránt hatalmas volt az érdeklődés, végül 39 jelentkező nyert támogatást.

A létrejövő parkokkal a kormány célja az volt, hogy az alapvetően óvodás és alsó tagozatos korú gyermekek számára épült. Hagyományosabb játszóterekből már kinőtt fiataloknak ne a digitális világ legyen az egyetlen alternatíva a szabadidő eltöltésére - közölték.

Az építési program támogatási kerete számos különböző pályatípust tartalmaz. A pályázók single trailek (egynyomvonalas, földutas pálya), pumpapályák (épített, egyensúlyérzéket fejlesztő ügyességi pálya) és kifejezetten az extrém sportok szerelmeseinek szánt BMX-, triál- és görparkok, valamint dirt/freeride pályák létesítését vállalták.

A pályák országszerte 36 településen épülnek fel, közöttük kisebb lélekszámú községek éppúgy megtalálhatóak, mint nagyobb városok, abből 8 Pest megyében.

Bringaparkok épülnek Biatorbágyon, Budakeszin, Cegléden, Nagymaroson, Vácott, Vácrátóton. Görparkok Fóton és Törökbálinton létesülnek.

Ahogy korábbi hírünkben már beszámoltunk róla, az előző évben is számos Pest megyei településen épültek turistaházak, kisvasutak, vízitúra megállóhelyek, kerékpárutak, futókörök, kilátók, via ferráták.

www.pestmegye.hu

Tavasszal átadják az új egészségügyi központot Dömsödön »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. április 14. szerda, 09:15
Tavasszal átadják az új egészségügyi központot Dömsödön
Dömsöd Nagyközség Önkormányzata sikeresen pályázott a Magyar Állam pénzügyi támogatására és összesen 196.6 millió forint támogatásban részesült új egészségügyi központ építésére.

Dömsöd Nagyközség Önkormányzata sikeresen pályázott a Magyar Állam pénzügyi támogatására és összesen 196.6 millió forint támogatásban részesült új egészségügyi központ építésére.

A támogatás forrása a "Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatás”. A támogatást a Pénzügyminisztérium által kiírt pályázat nyújtotta. A kivitelezésről szóló vállalkozói szerződést 2019. szeptember 3-án írták alá.

Az utolsó munkákat végzik a kivitelezők

Az új épületben fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, gyermekorvos és két háziorvosi praxis fog helyet kapni. Az ellátások összevonásával, egy épületbe költöztetésével igényes, akadálymentes környezet jött létre. A fejlesztés célja, hogy a jelenleg több helyszínen elérhető orvosi szolgáltatások egy épületbe tudjanak költözni. A fejlesztés során közel 490 m2 alapterületű új épület kivitelezése valósult meg. A felnőttek és gyermekek részére szolgáló ellátások külön bejárattal közelíthetőek meg.

A megvalósítás helye Dömsödön, a Szabadság út 46. szám alatti ingatlan, a volt „Hajós kastély” épületének lebontása után létrejött terület.

A kivitelezés 2019. szeptember 3-án kezdődött el, a „Hajós kastély” bontásával. Az épület elkészült, az épület körüli parkoló, és az útcsatlakozás Dömsöd Nagyközség Önkormányzatának önerejéből valósult meg.

Az épület körüli környezet rendezése még tart. Az intézmény átadása tavasszal megtörténik.

www.pestmegye.hu

Kis- és középvállalkozások telephely fejlesztései - TRANS-IT 2002 Kft. »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. április 13. kedd, 09:28
Kis- és középvállalkozások telephely fejlesztései - TRANS-IT 2002 Kft.
A TRANS-IT 2002 Kft., új raktár és üzemcsarnokot épített Újhartyáni telephelyén. A beruházási költségek 50,16% -át a „Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott

A TRANS-IT 2002 Kft., új raktár és üzemcsarnokot épített Újhartyáni telephelyén. A beruházási költségek 50,16% -át a „Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések" előirányzatból nyújtja.

A fejlesztés helyszíne a vállalkozás Újhartyán külterület 0111/30 hrsz alatti telephelye

A TRANS-IT 2002 Kft., családi vállalkozás. Két testvér Keindl Gábor és Keindl Csaba a tulajdonosai. A cég gépi földmunkák végzésével, útépítéssel foglalkozik. A vállalkozás szándéka, hogy bevételének egy részét saját működési környezetének javítására fordítsa. A fejlesztés után a település belterületén lévő telephelyükről kiköltöztek a munkagépek az új telephelyre. A beruházás során két csarnoképület épült összesen 885,7 m2 nagyságban, melyek anyagraktárként és irodaként fognak működni. Elkészül a telep kerítése, kiépültek a belső közlekedési felületek.

A beruházás új munkahelyeket is teremt a településen, ugyanis a projekt eredményeként két új alkalmazottat vesz fel a vállalkozás.
A beruházás elkészült, a telephelyet átadták.
A projekt azonosítója: PM_KKVTELEP_2018/4
Az elnyert támogatás: 100 millió forint

www.pestmegye.hu

 

Szentmisével emlékeznek a felvidéki magyarok kitelepítésére Szigetújfalun »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. április 08. csütörtök, 09:54
Szentmisével emlékeznek a felvidéki magyarok kitelepítésére Szigetújfalun
A felhívást változatlanul a közöljük: Emlékező Szentmise a Felvidéki magyarok kitelepítésének Emléknapjára Tisztelt Szigetújfalusiak! Tisztelt Felvidéki Magyarok leszármazottai! Szigetújfalu Község Önkormányzat Képviselő-testülete Települési Értéktár Bizottsága elnökének, Makra Borbálának kezdeményezésére hagyományteremtési

A felhívást változatlanul a közöljük:

Emlékező Szentmise a Felvidéki magyarok kitelepítésének Emléknapjára

Tisztelt Szigetújfalusiak! Tisztelt Felvidéki Magyarok leszármazottai!

Szigetújfalu Község Önkormányzat Képviselő-testülete Települési Értéktár Bizottsága elnökének, Makra Borbálának kezdeményezésére hagyományteremtési szándékkal, első alkalommal 2021. április 11-én (vasárnap) emlékező szentmisét tartunk. Az emlékező szentmise keretében megemlékezünk a Felvidéki magyarok ki/betelepítéséről, mivel Szigetújfaluba számos felvidéki család került, akiknek ma már gyermekei, unokái, dédunokái élnek közöttünk.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a magyar Országgyűlés 2012. december 3-án a 86/2012. (XII. 7.) OGY határozata alapján ellenszavazat nélkül nyilvánította emléknappá április 12-ét, a magyar lakosság Felvidékről való kitelepítésének kezdőnapját.
A második világháborút követően újjáalakult csehszlovák állam kollektívan tette felelőssé a területén élő német és magyar népcsoportokat a háború következményeiért. A győztes hatalmak jóváhagyásával a magyar és a csehszlovák kormány lakosságcsere-egyezményt kötött. Az egyezményt 1946. február 27-én írták alá Budapesten, majd május 14-én elfogadta a Parlament.

A Szent Lénárd Hitvalló templomba várják a megemlékezőket

A kitelepítetteket szállító első vasúti szerelvény 1947. április 12-én indult el a Felvidékről, és 1949. június 5-ig több mint 89 ezer embert szállítottak át Magyarországra. A kitelepítéseket nagyhatalmi segédlettel, politikai bűnszervezetben, aljas indokból és nyereségvágyból kényszerítették a magyarokra, és a németekre egyaránt. A millióknak szenvedéseket okozó világháború befejezése után, több tízezer felvidéki magyar család sorsát törte ketté a történelem, máig sajgó lelki sebeket ejtve. A lakosságcsere közel két évig tartott, melynek során Szlovákiából származása miatt 89 ezer magyart telepítettek ki. Ennyi embernek kellett elhagynia szülőföldjét, hogy a történelem által formált új határok között létrejött hazában próbáljon meg új életet kezdeni. Ennyien hagyták el kényszerűen a házat, ahol születtek, a közösséget, amihez tartoztak, a földet, amin gazdálkodtak.

Április 11-én Szigetújfaluban azokra a honfitársainkra emlékezünk, akiket jogaiktól és állampolgárságuktól megfosztva, gyökereiktől elszakítva telepítettek át Magyarországra.

Azon magyarok előtt hajtunk fejet, akik múltjukat hátra hagyva képesek voltak új életet kezdeni. A szentmise keretében nagyrabecsülésünket fejezzük ki azok előtt, akik e gyötrelmes történelmi helyzetben is fontosnak tartották megőrizni közös hagyományainkat, kultúránkat, nyelvünket.

Tisztelt Szigetújfalusiak! Tisztelt Felvidéki Magyarok leszármazottai!

Szeretettel várjuk Önöket első alkalommal megtartandó megemlékező szentmisére 2021. április 11-én (vasárnap) 10 órára a Szent Lénárd Hitvalló Templomba.
A szentmisét Főtisztelendő Kótai Róbert plébános, püspöki biztos mutatja be.

Paulheim Vilmos polgármeste

www.pestmegye.hu

 

Oktatási program a szociális gondozói szféra munkaerőhiányának kezelésére »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. április 06. kedd, 11:45
Oktatási program a szociális gondozói szféra munkaerőhiányának kezelésére
A RE-HABILITATION című projekt fő célkitűzése az Alsó-Ipoly mentén újonnan épülő és már meglévő szociális intézmények munkaerőellátásának biztosítása ingyenesen elérhető szociális segítő képzés indításával.

A RE-HABILITATION című projekt fő célkitűzése az Alsó-Ipoly mentén újonnan épülő és már meglévő szociális intézmények munkaerőellátásának biztosítása ingyenesen elérhető szociális segítő képzés indításával.

2019 júliusában indult az a négy éven át tartó, az INTERREG V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program (www.skhu.eu) keretén belül megvalósuló, 7 projektből álló RE-START akcióterv, amellyel a közreműködő partnerek a periférikus térség gazdasági és munkaerőpiaci aktivitásának fokozását tűzték ki célul.

Az akcióterven belül megvalósuló RE-HABILITATION projekt keretében az oktatási program két helyszínen, Szobon a Szent László Gimnáziumban és Párkányban párhuzamosan fog zajlani több csoportban. Az 154.793 euró ERFA (Európai Regionális Fejlesztési Alap) támogatással megvalósuló projekt keretében összesen 120 fő képzése valósul meg, amely térítésmentesen lesz elérhető. A jelentkezők a 310 órás, elméleti és gyakorlati modulokat ötvöző képzés során a szociális gondozói munkakör betöltéséhez szükséges összes készséget és tudást elsajátíthatják. A képzést követően a végzettek képesek lesznek elhelyezkedni a térség szociális intézményeiben, és ellátni az idősgondozási feladatokat. Ennek révén várhatóan a szektor munkaerőhiánya enyhülni fog és az akcióterv másik projektje keretében épülő intézmények humánerőforrás-kapacitásai optimálisak lesznek.

A szobi Szent László Gimnázium lesz a projekt egyik helyszíne

A projektet a szobi Szent László Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, valamint szlovákiai oldalról Blanka Richtáriková – Kurz opatrovania valósítja meg. A projektben részt vevő partnerek a képzési programokat a projekt lezárultát követően is fenntartják és költségtérítéses formában kívánják üzemeltetni.

A képzések pontos időpontjáról és helyszíneiről, továbbá a részvétel feltételeiről az érdeklődők – a járványhelyzettől függően – a későbbiekben kapnak tájékoztatást a térségi online és nyomtatott médiában, valamint a www.restart-skhu.eu  honlapon.

www.pestmegye.hu

Elhunyt Törzsök Tibor képviselőnk »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. április 05. hétfő, 18:29
Elhunyt Törzsök Tibor képviselőnk
Gyógyíthatatlan betegségben, 53 éves korában elhunyt Törzsök Tibor, a Pest Megyei Közgyűlés Demokratikus Koalíció frakciójának képviselője. Törzsök Tibor 2019-től volt a megyei közgyűlés képviselője, ahol a Területfejlesztési Bizottság tagjaként dolgozott. Pest

Gyógyíthatatlan betegségben, 53 éves korában elhunyt Törzsök Tibor, a Pest Megyei Közgyűlés Demokratikus Koalíció frakciójának képviselője. Törzsök Tibor 2019-től volt a megyei közgyűlés képviselője, ahol a Területfejlesztési Bizottság tagjaként dolgozott.

Pest Megye Közgyűlése és Pest Megye Önkormányzata részvétét fejezi ki a gyászoló családnak.

www.pestmegye.hu

 

Elhunyt Dr. Zsámberger György »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. április 01. csütörtök, 09:52
Elhunyt Dr. Zsámberger György
Életének 78. évében elhunyt Dr. Zsámberger György, volt közgyűlési képviselő.

Életének 78. évében elhunyt Dr. Zsámberger György, volt közgyűlési képviselő.

Fotó: CTV

Zsámberger György 1968-ban végezte el az orvosi egyetemet, ezt követően fog- és szájbetegségek, illetve szájsebészet szakvizsgát szerzett. A ceglédi rendelőintézetben kezdte pályafutását, majd a Baleseti sebészeti osztály orvosa lett. Több éven át volt a ceglédi kórház orvos-igazgatója. 2014-ben Cegléd Város Egészségügyéért oklevéllel ismerte el a város fél évszázadnyi odaadó orvosi munkáját és közéleti tevékenységét.

2014-től képviselője volt a Pest Megyei Közgyűlésnek, ahol az Értéktár Bizottság tagjaként dolgozott 2019-ig.

Pest Megye Közgyűlése és Pest Megye Önkormányzata részvétét fejezi ki a gyászoló családnak.

www.pestmegye.hu

12345678910

Virágos Csemő -
ENGLISHthe flowery settlement

Nemzetközi
ezüst-díj
2019
Magyarországi
első hely
2018
Nemzetközi
bronz-díj
1998
Magyarországi
első hely
1997
TOVÁBB

Üdvözlöm!

Tisztelt Látogató!

 

Köszönöm, hogy az interneten ellátogatott hozzánk!

Engedje meg, hogy bemutassam Csemőt!

 

dr. Lakos
Roland

polgármester

BEMUTATÓ

120

4

12

22

nap óra perc m.perc

Csemő kiadvány

TOVÁBB

Adatvédelem

Adatvédelem TOVÁBB

Települési támogatás

  • Kinek jár?
  • Milyen feltételekkel?
  • Hogyan igényelhető?
TOVÁBB

Csemői himnusz

id. Olgyay Györgyné és
Olgyay Gábor szerzeménye:

Készült Csemő Község megalakulásának 50. évfordulójára 2002-ben.

Csemői Hírmondó

ingyenes önkormányzati havilap

TOVÁBB

Településszerkezet

TOVÁBB
Csemő Község Önkormányzata, 2713 Csemő, Petőfi u. 1. • Tel./Fax: 06-53/392 001 • E-mail: hivatal@csemo.hu

Csemő a facebookon

Írjon nekünk!

Oldaltérkép

Impresszum

 

Ha autóval jön Csemőbe:


Csemő a Google térképen

A lap 0.021 másodperc alatt készült el. | Copyright 2021 Csemő Község Önkormányzata | design by © Tánczos Tibor

A látogatók száma 2016.10.19-től: 2940451 | Ebben a hónapban: 39954 | Ma: 1060 | jelenleg: 1 | Statisztika